Cégünkről

A BITSET Kft. 2018-ban alakult és célja az, hogy egyedi elektronikai és szoftver megoldásokat nyújtson megrendelőinek. A társaság elődje egy egyéni vállalkozás volt, amely a Békéscsabai Vízilabda Klubtól felkérést kapott egy vízilabda eredményjelző rendszer egyedi szoftverének és hardverének fejlesztésére.

A rendszer kialakítása és tesztelése hazai vízilabda edzők, bírók közreműködésével történt és 2017 végére készült el teljesen.

A Klub elvárásai a rendszerrel kapcsolatban sokrétűek voltak: mind szoftveresen mind hardveresen innovatív, professzionális megoldásokra volt szükség.

Igény volt a folyamatosan változó vízilabda sport játékszabályainak lekövetésére való alkalmasság, az extrém környezeti kihívásoknak való ellenállás (pára, víz, erős napfény), a kábelek használatának mellőzése, a személyre szabhatóság és a mobilitás is.

A fejlesztés során cégünk folyamatos kapcsolatban volt a Klub vezetőségével, így az ellenőrzésük és közreműködésük mellett a végeredmény tökéletesen megfelelt az előzetes elképzeléseknek.

Büszkén és bátran állíthatjuk, hogy a BITSET Professzionális Vízilabda Eredményjelző Rendszerek teljes mértékben megfelelnek a 21. század technikai igényeinek, mindamellett, hogy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát szoftveres megoldásokkal rendelkeznek.

Cégünk rugalmas mind az árak, mind a megvalósítás tekintetében. Alkalmazkodunk a létesítmények egyedi kialakításhoz. Teljes kivitelezést vállalunk a tervezéstől a beüzemelésig.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Kérdése van? Írjon nekünk, vagy hívjon minket, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére!